arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder
  • Ons team
  • Ons team

Wie zijn wij?

Graag nemen wij jullie mee in ons team, want juist de persoonlijke touch achter Madurodam Events geeft de extra benadering. 

Bart

Bart van Doorn
Madurodam
Bart van Doorn
Sales Manager
06-30382905

Over Bart

Wie is Bart?

Bart woont in het levendige Scheveningen, op steenworp afstand van het strand, samen met zijn vrouw en twee dochters. Hij is een liefhebber van zwemmen in de zee, tennissen en het bezoeken van dance events. Deze passie voor muziek leidde hem naar zijn huidige functie als salesmanager voor commerciële evenementen bij Madurodam.

In zijn rol is Bart verantwoordelijk voor de acquisitie en het perfectioneren van bestaande en nieuwe concepten. Zijn expertise ligt in het creatief en out-of-the-box denken om de 'wauw' factor voor elk event te realiseren. Bart gebruikt het Event-canvas principe om grote evenementen te benaderen en werkt nauw samen met het team om van ieder event een succes te maken.

Wat betekent de WAUW voor jou?

De 'wauw' voor Bart is volledig ontzorgen en verrassen van opdrachtgevers en gasten, zodat zij bij het verlaten van Madurodam het gevoel hebben een van de beste evenementen ooit te hebben bijgewoond. Hij vindt voldoening in het horen van positieve feedback en het zien van tevreden gezichten na afloop. Bart raadt Madurodam aan vanwege de unieke locatie, de creatieve en gedreven inhouse teams, en de maatschappelijke betrokkenheid via projecten voor kinderen.

Als je een M&M zou zijn, welke ben je dan?

Bart zou een oranje M&M zijn, een kleur die zijn vrolijkheid, optimisme, en energie weerspiegelt. Zijn biografie zou de titel "Raven is leven" dragen, een passende beschrijving van zijn levendige en enthousiaste persoonlijkheid.

Demi
Madurodam
Demi Maatkamp
Event Manager
070 416 24 16

Wie is Demi?

Sinds eind 2022 maakt Demi deel uit van het team bij Madurodam. In haar vrije tijd geniet ze van evenementen, vooral waar Nederlandse muziek centraal staat, of ontspant ze met een serie op de bank of een drankje op het terras. Bij Madurodam vervult Demi de rol van eventmanager, waarbij ze als verbindende schakel fungeert tussen verschillende afdelingen en leveranciers. Haar doel is om de wensen van de opdrachtgever te vertalen naar een geweldig evenement.

Demi's frisse blik en enthousiasme maken haar uitstekend in het organiseren en coördineren van de vele aspecten van een event. Haar kracht ligt in het creëren van structuur uit creatieve chaos, wat resulteert in een gestroomlijnd draaiboek voor haar collega’s.

Wat betekent de WAUW voor jou?

De 'wauw' voor Demi zit in het net dat beetje extra doen om elke gast op het event te verrassen. Een evenement is voor haar geslaagd als zowel de gasten als de opdrachtgever met een goed gevoel naar huis gaan. Madurodam biedt een warme, uitnodigende sfeer en een persoonlijke benadering, waardoor organisatoren volledig ontzorgd worden. 

Als je een M&M zou zijn, welke ben je dan?

Demi zou een blauwe M&M zijn, symbool voor rust, vertrouwen en stabiliteit. Haar biografie zou de toepasselijke titel "Nog eentje dan…" dragen, een knipoog naar haar onuitputtelijke enthousiasme.

Marina
Madurodam
Marina Dielen
Event Manager
070 416 24 16

Wie is Marina?

In het schilderachtige Delft woont Marina samen met haar vriend in een knusse studio. Met een Master in Leisure and Tourism Studies op zak, die ze in de zomer van 2023 afrondde aan de Breda University of Applied Sciences, begon ze in oktober aan haar avontuur bij Madurodam als eventmanager. Marina is een fervente voetballer en speelt bij Ariston’80 in Delft. Haar liefde voor sporten wordt alleen geëvenaard door haar passie voor muziekfestivals en actieve vakanties, zoals skiën en wandelen in de bergen.

Als eventmanager bij Madurodam zorgt Marina voor de volledige voorbereiding van evenementen. Van het opstellen van draaiboeken tot het onderhouden van contacten met opdrachtgevers en de cateringafdeling, ze regelt alles tot in de puntjes. Haar expertise ligt in het secuur werken en het meedenken met opdrachtgevers om alles goed georganiseerd te laten verlopen. Voor Marina is een evenement geslaagd wanneer iedereen met een lach op het gezicht naar huis gaat en nog lang over het event blijft napraten.

Wat betekent de WAUW voor jou?

De 'wauw' voor haar zit in het onverwachte extraatje dat iedereen blij verrast.

Madurodam biedt niet alleen een prachtige locatie met uitzicht over het park, maar ook de mogelijkheid om een positieve maatschappelijke impact te realiseren via het Madurodam Kinderfonds.

Als je een M&M zou zijn, welke ben je dan?

Marina zou een roze M&M zijn, omdat deze kleur voor haar creativiteit, zorgzaamheid en vriendelijkheid symboliseert. Haar biografie zou treffend "Go with the flow!" heten, een weerspiegeling van haar flexibele en positieve levenshouding.