arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder
Madurodam evenement

Welkomstreceptie social event

Laagdrempelig & sfeervol
Waar kun je beter kennis maken met Nederland dan in Madurodam? Leer elkaar kennen op een laagdrempelige en sfeervolle manier met heel Nederland aan je voeten.
Laat jouw gasten kennismaken met héél Nederland
Madurodam als ijsbreker voor nieuwe ontmoetingen
Inhouse topcatering, met ingrediënten van het seizoen
Volledige ontzorging: alles van A tot Z geregeld
Gratis toegang tot het themapark voor al jouw gasten

Welkomstreceptie met uitzicht over heel Nederland

Een welkomstreceptie op het terras, terwijl je in vogelvlucht heel Nederland bewondert? Of in juist in het Panorama Café? In Madurodam is bijna alles mogelijk. Voor kleine en grote gezelschappen.

Laat héél Nederland zien

Al jouw gasten hebben toegang tot het themapark. Is het tijd voor wat ontspanning? Laat jouw (internationale) gasten dan in één keer heel Nederland zien. Loop samen over de Erasmusbrug, wandel langs de bollenvelden en maak een rondje over de Amsterdamse grachten. Reizen door heel Nederland heeft nog nooit zo weinig tijd gekost.

Van A tot Z geregeld

Eén van de attracties onderdeel laten zijn van jouw receptie? Jouw bedrijfsbus filevrij over de kleinste snelweg van Nederland laten rijden? Een Hollandse Meesters-loper? De sky is bij ons niet de limit. Onze unieke locatie is een plek waar álles kan. En hoe fijn is het als je de organisatie van jouw event uit handen kunt geven? Bij ons ben jij als klant te gast op je eigen event. Van de eerste tot de laatste stap, wij regelen het.

“Madurodam is uitstekend geschikt voor een bezoek met internationale gasten! Het kleine Nederland wordt hier groots weergegeven!”

- Sanne Paulusma, TNO Informatie- en Communicatietechnologie

Jouw welkomstreceptie met heel Nederland aan je voeten?

Bel voor meer informatie naar +31 (0)70 416 24 19 of vraag direct een offerte aan.

Vraag een offerte aan