arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder

Unieke locatie

Op 2 juli 1952 opende Prinses Beatrix Madurodam. Sinds dag 1 is het meer dan een themapark dat het beste van Nederland laat zien: het is opgericht als levende herinnering aan oorlogsheld George Maduro én als fondsenwerver voor goede doelen. Inmiddels is Madurodam óók een unieke locatie voor evenementen.

Inspiratie

Nederland ligt aan je voeten in Madurodam. Dit biedt veel inspiratie voor evenementen. Wij denken graag met je mee om je evenement op een bijzondere manier te koppelen aan het park.

Grote groepen

Jaarlijks verwelkomt Madurodam tussen de 600.000 en 650.000 bezoekers. Hierdoor weten we als geen ander hoe is het om grote groepen gasten te ontvangen. We regelen alles tot in de puntjes en overtreffen graag je verwachtingen. 

Verschillende zalen

We beschikken over 7 multifunctionele zalen en zijn hierdoor een geschikte locatie voor zakelijke én feestelijke evenementen tot 1.200 gasten. Alle zalen zijn modern ingericht, voorzien van professionele theaterverlichting en een Bose-geluidsinstallatie. De zalen zijn afgeschermd van het park. Dit betekent dat je niet tussen de parkbezoekers loopt. Extra bijzonder: de zalen bieden uitzicht over Nederland! Even ontspannen tijdens een evenement? Wandel gerust door het park. Alle gasten hebben tijdens een evenement gratis toegang.

Eten en drinken

Een evenement is pas écht geslaagd als je lekker hebt gegeten en gedronken. Onze chef-kok en zijn team zetten hiervoor alles op alles. Van een goed buffet tot een culinair gangendiner: ze maken het! Natuurlijk stemmen we alles af op het budget en de grootte van het gezelschap. Uiteraard houden we rekening met dieetwensen, zoals halal, vegetarisch en glutenvrij.
Hulp nodig? Onze specialisten denken graag met je mee voor het perfecte diner.

Goed bereikbaar

Madurodam is goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanaf de stations Den Haag Centraal en Den Haag Hollands Spoor. Vanaf beide stations ben je met de tram of bus binnen 10 minuten met de bus of tram bij Madurodam. Bovendien heeft Madurodam een eigen parkeerterrein met 450 parkeerplaatsen. Parkeren kost € 10,00 per dag.

Goede doelen

Sinds 1952 schenkt Madurodam haar opbrengst, jaarlijks tussen de 600.000 en 1 miljoen euro, aan goede doelen voor kinderen. Inmiddels heeft Madurodam via het Madurodam Kinderfonds meer dan 32 miljoen euro uitgekeerd.

Vraag een offerte aan