arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder
Madurodam bontzorgen

Ontzorgen

Laat ons het werk doen
Een event organiseren is niet niks. Het is simpelweg veel werk. Hoe fijn is het als je de organisatie van jouw event uit handen kunt geven? Denk aan het regelen van topcatering, entertainment, techniek, het concept en exceptionele sprekers. Dat is waar ons eventteam in uitblinkt: jou volledig ontzorgen.
Jij bent te gast op je eigen event
Alles van A tot Z geregeld
Inhouse topcatering, met lokale ingrediënten
Jouw event met uitzicht over heel Nederland
• DJ? Landingsbaan als rode loper of een bruine kroeg? Alles is mogelijk

Te gast op je eigen event

In de regelmodus op je eigen event? Schei uit. Daar doen wij niet aan. Ons eventteam wil maar één ding: jou en je gasten de tijd van je leven bezorgen. En dat kan alleen als jij je te gast voelt op je eigen event. Daarvoor halen wij alles uit de kast. Uitnodigingen, topcatering, entertainment, sprekers, techniek, muziek en bedankjes. Wij regelen het.

“Soms heb je van die locaties waarbij zaken 'als vanzelf' lijken te gaan. Heerlijk om op deze manier zaken te doen. De hospitality is van een ongekend hoog niveau. Ik voelde me als klant te allen tijde gezien en gehoord en heb echt ervaren dat er werd meegedacht. Wat mij betreft een dikke tien!”

- Mandy Hartwig-van der Ven, Baas B.V.

 

Niks is te gek

Nederland ligt aan je voeten in Madurodam. En dat betekent: mogelijkheden in overvloed. Een van de attracties onderdeel laten zijn van jouw event? Jouw bedrijfsbus filevrij over de kleinste snelweg van Nederland laten rijden? Collega’s als poppetjes verstopt tussen de miniaturen? Alles kan. Samen bedenken we de (te) gekste ideeën.

“Perfect georganiseerd met een zeer persoonlijke en goede service. Veel aandacht voor alle details. Echt een aanrader!”

- Sabine Kwiotek, Haagse Hogeschool

Jouw event met heel Nederland aan je voeten? 

Bel voor meer informatie naar +31 (0)70 416 24 19 of vraag direct een offerte aan.

Vraag een offerte aan