arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder
Plaatje

Organiseer je (bedrijfs)feest

Een bedrijfsfeest wil je onvergetelijk maken. Bij Madurodam organiseer je feesten waar iedereen het jaren later nog over heeft. Doe als de tulpen en ga samen met jouw gasten uit je bol. Want waar kun je nu dansen en swingen met heel Nederland aan je voeten?
Feesten met uitzicht over heel Nederland
DJ, strijkorkest of plaatjes uit de jaren '60? Alles kan
Inhouse catering: een kleurrijk palet aan hapjes en drankjes
Volledige ontzorging door ons horeca- en eventteam
Alles op alles voor jouw themafeest
Gratis toegang tot het themapark voor al jouw gasten

Feest van herkenning

Al feestend de hoogtepunten van Nederland spotten? Of een oer-Hollandse feest tussen de grachtenpanden? Madurodam is een sensatie voor al je zintuigen. En dat betekent dat bijna alles mogelijk is: van themafeesten tot een lekker avondje dansen.

Een rondje Nederland

En is het tijd voor wat afwisseling? Doe dan een rondje Nederland! Duik samen met jouw gasten in de ballenbak van Vincent van Gogh, bezoek de allerkleinste kermis van Nederland of dans met de inwoners van Madurodam mee op de muziek van Armin van Buuren.

Laat je volledig ontzorgen

Eén van de attracties onderdeel laten zijn van jouw feest? Een landingsbaan als rode loper? Boardingpasses als uitnodiging? Doe maar gewoon gaat bij ons niet op. Niks is te gek. En hoe fijn is het om de hele organisatie van jouw event uit handen te geven? Voor zo’n feest to remember zorgen wij voor topcatering, entertainment, techniek en muziek. Dat is waar ons eventteam in uitblinkt: jou volledig ontzorgen.  

Niks is te gek, dit deden wij in het verleden:

  • Festival in Madurodam
  • Entertainment in attracties
  • Karaoke caravans
  • Silent disco’s
  • Loslopend entertainment
  • Foto-tainment, ras-entertainment in combinatie met professionele fotografie

 

“Was in één woord geweldig! We waren toe aan een leuk feest en dat is zeker gelukt!”

- Jolanda Ellis, HMC

Jouw (bedrijfs)feest met heel Nederland aan je voeten? 

Bel voor meer informatie naar +31 (0)70 416 24 19 of vraag direct een offerte aan.

Vraag een offerte aan