arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars

Congressen

Op zoek naar een inspirerende locatie voor een congres? Kom naar Madurodam! Onze specialisten verzorgen de bijeenkomst tot in de puntjes en met Nederland aan je voeten is er altijd wel een aanknopingspunt voor het thema van het congres. Succes gegarandeerd!

Wat is er mogelijk?

In onze sfeervolle zalen zijn de mogelijkheden eindeloos voor kleine én grote gezelschappen. Door zalen met elkaar te combineren kunnen we tot 300 gasten verwelkomen. Even ontspannen tijdens het congres? Wandel langs het Binnenhof, de Deltawerken en Schiphol en ontdek waar het kleine Nederland groot in is. Echt even stoom afblazen? Kom naar Zo Groot Is Oranje en trap een balletje. Extra prettig: Madurodam is goed bereikbaar met het openbaar vervoer én de auto, biedt genoeg parkeergelegenheid én ligt precies tussen de Haagse binnenstad en het strand van Scheveningen.

Ontdek de zalen voor een perfect congres:

Arrangementen en prijzen

Je kunt kiezen uit verschillende congresarrangementen, bijvoorbeeld met lunch en/of borrel. Bekijk de mogelijkheden en prijzen in onderstaande tabel. Je congres met een diner combineren? Dat kan! We bieden informele buffetten, culinair gangendiners en alles daar tussenin. Bekijk alle mogelijkheden voor diners. Heb je specifieke wensen? Onze Eventmanagers helpen je graag.

  Vanaf prijs per persoon*
Congres van 4 uur € 27,00
Congres van 4 uur inclusief lunch € 44,75
Congres van 4 uur inclusief borrel € 39,75
Congres van 8 uur inclusief lunch € 51,50
Congres van 8 uur inclusief lunch én borrel € 64,50

*Alle congresarrangementen zijn geldig voor bijeenkomsten tussen de 50 en 1.200 personen. Prijzen zijn exclusief btw. Ben je met minder dan 50 personen? Bekijk dan onze vergaderarrangementen.
 

Bekijk de video

Bekijk als voorbeeld de video van het evenement Inspire bij Madurodam.

Vraag een offerte aan