arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder
Header foto

Organiseer een congres

Een congres of kennisevent organiseren, waar iedereen supergeïnspireerd raakt en met een berg nieuwe energie naar huis gaat? Een dag met beleving, inspiratie en interactie? Dat kan in Madurodam. De enige plek waar heel Nederland aan je voeten ligt.
Jouw congres met uitzicht over heel Nederland
Combineer business en leisure: laat je inspireren door de verhalen van Nederland
Inhouse topcatering, met ingrediënten uit het seizoen
Volledige ontzorging door het horeca- en eventteam
Gratis toegang tot het themapark voor al jouw gasten
Gratis parkeren

Ontdek het groots in Madurodam

Een congres met rijen met stoelen waar gasten urenlang blijven zitten? Dat hóeft helemaal niet. Als stad vol attracties, activiteiten en miniaturen is Madurodam de perfecte plek om jouw congres afwisselend en interactief te maken. En is het tijd voor wat ontspanning? Doe dan een rondje Nederland! Stap in één van de laatste Dakota-vliegtuigen van Nederland. Of laat je verrassen door een karikaturist in de Hollandse Meesters, bijvoorbeeld door Rembrandt van Gein.

 

Zeer fijne locatie voor een evenement met als meerwaarde het park zelf waar heerlijk kan worden gewandeld tussen de programma-onderdelen door. Zeker een aanrader!

- Louise de la Motte, Universiteit Leiden

Zalen met uitzicht over heel Nederland 

Een sessie in een grote zaal met panorama uitzicht over heel Nederland? Of met ingebouwde grachtenpanden? Break-out rooms voor workshops of masterclasses? Madurodam heeft 7 sfeervolle en moderne zalen. Door zalen te combineren kun je tot wel 1000 gasten verwelkomen op jouw event.  

Laat je volledig ontzorgen

Eén van de attracties onderdeel laten zijn van jouw congres? Bestelbusjes of vrachtwagens met jouw bedrijfslogo laten rondrijden in het park? Alles is mogelijk. En hoe fijn is het om de hele organisatie van jouw evenement uit handen te geven? Een congres organiseren is simpelweg veel werk. Denk aan het regelen van topcatering, entertainment, techniek, het concept en exceptionele sprekers. Dat is waar ons eventteam in uitblinkt: jou volledig ontzorgen.

“Toplocatie voor een event waarmee je business en leisure goed kunt combineren. Het themapark is echt meerwaarde!.”

- Diana Bruynzeel, Ihub
 

Jouw congres op de enige plek waar heel Nederland aan je voeten ligt?

Bel voor meer informatie naar +31 (0)70 416 24 19 of vraag direct een offerte aan.

Vraag een offerte aan