arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder
Overzichtsfoto

Onze zalen

Van alle markten thuis
Een bedrijfsfeest, congres, diner, borrel of teamdag? In een zaal met panorama uitzicht over heel Nederland? Of juist met een Hollandse sfeer, compleet met ingebouwde grachtenpanden? Madurodam heeft 7 verschillende zalen en zonnige terrassen. Van klein tot groot en áltijd met Nederland aan je voeten.
logo gemeente rotterdam
Gemeente Rotterdam
Projectmanager
‘Perfecte locatie! Niet alleen het park, maar ook de zalen. Perfect verzorgd door de medewerkers van Madurodam.’
logo movisie
Movisie
Eventorganisator
‘Madurodam is voor ons een centraal gelegen, symbolische plek om de Meer dan handen-vrijwilligersprijzen uit te reiken.’
logo onna onna
Onna Onna
Event organisator
‘Voor ons was Madurodam een geweldige plek om onze nieuwe landelijke dienst te introduceren!’
logo one more thing
One More Thing
Hoofdredacteur
‘Dé uitgesproken locatie voor ons evenement: passend bij het product iPad mini, leuk voor onze gasten én de mogelijkheid om live uit te zenden!’
logo provincie zuid-holland
Provincie Zuid-Holland
Eventorganisator
‘Op een prettige manier heeft dit evenement bijgedragen aan een ontspannen bedrijfsuitje.’
logo shell
Shell Nederland
Eventorganisator
‘Perfecte locatie voor het organiseren van een evenement. Goed te bereiken en prima parkeergelegenheid. Een aanrader!’

Onze zalen

Vanuit de grote Foyer met glazen wanden van 8 meter hoog loop je zo naar onze andere zalen. Zoals de Madurozaal, Taste of Holland en de Boon van der Starpzaal. Samen maken ze het mogelijk om de capaciteit flink op de schalen, tot wel 1000 gasten. En ondertussen kijk je uit over Nederland in het klein. Spot de miniatuurversie van Schiphol, de Deltawerken en bollenvelden!

 

Overtref jouw stoutste dromen

De mogelijkheden van onze zalen zijn eindeloos. Een cursus of masterclass tijdens een zakelijk event? In een handomdraai creëren we sub ruimtes. Een warme kerstborrel, sprankelend zomerfeest of onvergetelijk bedrijfsfeest? We toveren de ruimtes zo om dat ze jouw stoutste dromen overtreffen. Wat dacht je van een arcadehal of een bruine kroeg? Zie onze zalen als een canvas dat wij samen inkleuren, zodat het net zo kleurrijk wordt als in onze attractie van de Hollandse Meesters.

Rondje Nederland

De zalen zijn afgeschermd van het park. Tijdens jouw event loop je dus niet tussen de parkbezoekers. Máár jouw gasten kunnen natuurlijk wel gratis een rondje Nederland doen. Van de Gouden Eeuw tot Erasmusbrug, met zo’n decor wordt het moeilijk om géén inspirerende bijeenkomst te organiseren.

 

“Zoals altijd weer een fijne ontvangst in een bijzondere omgeving, prettige service rondom de organisatie van ons zakelijke evenement. Wij raden deze locatie altijd aan bij anderen, een onontdekte parel in Den Haag! Ssst niet verder vertellen.”

- Désirée Janssen, VITP

 

 

Jouw evenement op de enige plek waar je alle hoogtepunten van Nederland in één oogopslag kunt beleven?

Bel voor meer informatie naar +31 (0)70 416 24 19 of vraag direct een offerte aan.

Vraag een offerte aan