arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder

Boon van der Starpzaal

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie met Hollands tintje? Kies voor de Boon van der Starpzaal. De frisse, lichtblauwe zaal met grote raampartij ligt op de begane grond. Bekende Hollandse taferelen aan de muur geven de zaal een typisch Nederlandse sfeer.
Capaciteit
Grootte
160 m2
Feest
Tot 100 personen
Congres
Tot 130 personen
Diner
Tot 100 personen
Combineer verschillende zalen voor extra capaciteit

Vernoemd naar oprichtster

De Boon van der Starpzaal is vernoemd naar de oprichtster van Madurodam: mevrouw Bep Boon-van der Starp. Ze was lid van het bestuur van het Nederlands Studenten Sanatorium. In het sanatorium konden studenten met tuberculose tegelijkertijd beter worden én studeren. Mevrouw Boon-van der Starp zocht naar mogelijkheden om geld in te zamelen voor het sanatorium en bedacht de miniatuurstad.

Héél veel mogelijkheden

In de Boon van der Starpzaal is veel mogelijk. Naast formele, sfeervolle vergaderingen en presentaties kun je de zaal goed gebruiken voor (thema)feesten. Zo toverden we de zaal eerder al om tot een lounge met Hollands tintje én een bruin café.

Met de ingebouwde beamer, het presentatiescherm en de geluidsinstallatie is de Boon van der Starpzaal perfect voor:

Extra capaciteit

Door de Boon van der Starpzaal te combineren met de Foyer, Taste of Holland en de Madurozaal is de zaal ook geschikt voor feesten tot normaal gesproken maximaal 1.200 gasten én diners tot maximaal 700 gasten.

Vraag een offerte aan