arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder

Jullie bruiloft

Een trouwdag om nooit te vergeten. Dat wil iedereen! Kom naar Madurodam en beleef de dag van jullie leven op een héél bijzondere locatie. Samen met de gasten proosten jullie met uitzicht over heel Nederland. Uiteraard verzorgen onze specialisten álles tot in de puntjes.

Wat is er mogelijk?

Met onze sfeervolle zalen zijn mogelijkheden eindeloos: van vintage tot bohemian en van klassiek tot rustiek. Bij Madurodam zijn alle soorten bruiloften mogelijk. Alle zalen kunnen we aankleden zodat het echt jullie feest wordt. Uiteraard krijgen jullie en de gasten toegang tot het park. Zo vervelen de kinderen zich geen moment én hebben jullie een unieke plek voor de fotoreportage.

  • bruiloft bij madurodam
  • champagne
  • gedekte tafel bruiloft
  • bruiloft bij madurodam
  • champagne
  • gedekte tafel bruiloft
Van klassiek tot hippie bruiloft: bij Madurodam zorgen we ervoor dat het jullie dag wordt!

Ontdek de zalen voor de perfecte bruiloft:

Hapjes, dranken én diner

Onze chef-kok en zijn team zorgen tijdens de bruiloft voor perfecte hapjes en drankjes, helemaal in stijl van jullie feest. Van prachtige bruidstaart tot overheerlijke amuses en van champagne tot lekker (speciaal) bier. Ze regelen het. Willen jullie graag samen met de gasten dineren? Dat kan! Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals een culinair gangendiner, informeel buffet en alles daar tussenin. We gebruiken altijd ingrediënten van het seizoen én houden rekening met dieetwensen. Bekijk alle mogelijkheden voor een feestelijk diner.

Live muziek

Natuurlijk mag op jullie bruiloft jullie favoriete muziek niet ontbreken. Van dj tot klassiek strijkkwartet en van jaren ‘60 platen tot orkest. We kunnen het allemaal regelen. Door onze jarenlange ervaring met het organiseren van evenementen hebben wij goede contacten met entertainmentbureaus. Deel jullie wensen met ons en wij brengen ze in vervulling.

Vraag een offerte aan