Een onvergetelijk feest op een unieke locatie

De sfeervol verlichte ruimtes van Madurodam Events lenen zich perfect voor ieder feest. Ieder gewenst thema is mogelijk; tafels eruit, poppen, neon-verlichting en een Cadillac erin en voila hier is een 60’s party:

U kunt bij ons terecht voor feesten van 50 tot 1.200 personen.
Ons team helpt u van a tot z om tot een onvergetelijke dag of avond te komen. In samenwerking met onze trouwe partners kunnen we ook al uw entertainment regelen.
De culinaire invulling neemt onze chef-kok met liefde voor zijn rekening. Met zijn team staat hij garant voor een mooie maaltijd en lekkere hapjes. De bediening draagt bij aan een uitmuntende sfeer tijdens uw avond.

Feest arrangementen

Onze feestarrangementen op maat zijn ook financieel aantrekkelijk. Want alles is inclusief; onbeperkt drankjes en hapjes, diner, zaalhuur en de entree tot het park!
Al vanaf € 69,50 per persoon.

Zes sfeervolle feestzalen

Madurodam heeft zes inspirerende en eigentijdse feestzalen. Iedere ruimte heeft zijn eigen uitstraling en is flexibel in te richten. Of u nu een bedrijfsfeest organiseert, een jubileum, een bruiloft, een productpresentatie of een familiefeest: samen met u zorgen wij voor de aankleding en invulling die past bij uw feest.

Van klein tot groot, maar altijd sfeervol. U kunt kiezen uit zes moderne zalen met alle voorzieningen.

Zaal m2 hoogte maximaal aantal personen
Theater cabaret U Buffet Diner Feest
Madurozaal 250 3,5 300 120 50 220 180 300
Boon-van der Starpzaal 160 3 130 80 40 130 100 170
Foyer 440 7 tot 3 300 220 400
Restaurant Taste of Holland 250 3 200 180 250
Panorama Café 110 4 60 60 90
Expohal 800 3,30 550 700 500 400
Foyer, Taste of Holland en Boon-van der Starpzaal 850 7 tot 3 650 450 850
Foyer, Taste of Holland, Boon-van der Starpzaal en Madurozaal 1200 7 tot 3 1.200 700 1.200

 

Bekijk hier de 360 graden foto van onze Foyer

Live muziek en entertainment

De juiste muziek geeft uw feest de juiste sfeer. Van dj tot klassiek strijkkwartet, door onze jarenlange ervaring met het organiseren van evenementen hebben wij goede contacten met entertainmentbureaus. Maak uw wensen bij ons kenbaar en wij zorgen ervoor dat uw feest zal swingen!

Tip:
Comineer uw feest met voorafgaand een diner op onze locatie!

Van levend ganzenbord tot ‘Ik hou van Holland’

Workshops, teambuilding of gewoon een ontspannen bedrijfsuitje: Madurodam Events biedt alles voor een leuke en actieve dag. Wat dacht u van levend ganzenbord, ijssculpturen maken of “polaroid action”, waarbij u met een groep verschillende opdrachten in ons multimediale park uitvoert?

Wij kunnen voor u een bedrijfsuitje regelen met houten tafelspelen of juist helemaal van deze tijd: Nintendo Wii op een groot scherm. Zowel voor jong en oud zijn de jongleer- en goochelaarshows altijd verrassend en vermakelijk.

Liever een creatief bedrijfsuitje? Wat dacht u van een tattoo- of een schilderworkshop? Ook voor een diner met entertainment kunt u terecht bij Madurodam Events. Wij hebben verschillende dinner games. Zoals het populaire ‘Ik hou van Holland’-spel, waarbij kennis op ludieke en hilarische wijze wordt getest. Maar u kunt ook denken aan een moordspel of een mysteriespel met echte acteurs. Spiritueel entertainment, optredens van bekende acteurs, heerlijke buffetten en culinaire arrangementen, alles is mogelijk. Wij hebben onvergetelijke bedrijfsuitjes voor iedereen!

Onze partners voor muziek en entertainment zijn:
Amigo Produkties
Evenementenbrigade
Het evenementenTeam

Bel me terug voor het bespreken van de mogelijkheden

Op zoek naar een bijzondere locatie voor uw evenement? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.