De Foyer

Een unieke lichte ruimte met 8 meter hoge glazen wanden.

Het acht meter hoge plafond omringd door glazen wanden maakt de Foyer tot een unieke lichte ruimte. Vanuit de Foyer heeft u een schitterend uitzicht over het park. Bij mooi weer kan de glazen pui open. U loopt dan vanuit de Foyer meteen ons terras op.

Een groots feest? Een formeel congres? In de Foyer zijn alle opstellingen mogelijk! Met 440m2 is de zaal geschikt voor chique diners tot 220 personen of feesten, recepties en borrels voor 400 gasten. Voor grotere feesten (tot 850 personen) is de Foyer ook te koppelen aan de Boon van der Starpzaal en ons restaurant Taste of Holland.

De ingebouwde, professionele showverlichting in de Foyer kan met verschillende lichtprogramma’s een grote bijdrage leveren aan de sfeer van de bijeenkomst.

De Foyer is bijzonder goed geschikt voor feesten, diners voor grote gezelschappen en als ontvangstruimte voor congressen.

Bekijk hier de 360 graden foto van onze Foyer

medialibrary/2016/03/interactief_button_test.pdf

De Madurozaal

Een schitterend panorama-uitzicht vanaf de eerste verdieping vanuit deze compleet gerenoveerde zaal

Via een mooie route over de loopbrug bereikt u de Madurozaal. Door de ligging op de eerste verdieping heeft u een prachtig panorama-uitzicht over het park.

De zaal van 250 m2 is geschikt voor een gezelschap van 50 personen in U-vorm of voor 300 gasten in theater- of feestopstelling. Het is ook mogelijk een eigen, aparte ontvangstruimte in de zaal te creëren. Met de multi-colour DMX verlichting kan de sfeer in de zaal gemakkelijk afgestemd worden op iedere informele bijeenkomst of in de kleuren van de huisstijl. De ingebouwde geluidsinstallatie ondersteunt de presentaties en zorgt voor passende achtergrondmuziek.

De Madurozaal wordt vaak gebruikt voor congressen, grote vergaderingen, diners en feesten tot 300 personen.

Boon van der Starpzaal

Frisse en moderne zaal

De Boon van der Starpzaal is vernoemd naar de oprichtster van Madurodam. Zij schonk haar vermogen om een levend monument op te richten ter nagedachtenis aan George Maduro. De frisse, lichtblauwe zaal met grote raampartij ligt op de begane grond, direct aan de Foyer. Bekende Hollandse taferelen aan muur geven de zaal een typisch Nederlandse sfeer.

De Boon van der Starpzaal is perfect geschikt voor vergaderingen van 20 personen (in U-vorm) tot 130 personen (in theateropstelling). Met de ingebouwde beamer, het scherm en de geluidsinstallatie is de zaal klaar voor uw presentatie. Voor congressen kan de zaal dienen als subzaal bij de Madurozaal of bij de Expohal.

Panorama Café

Sfeervol café met prachtig uitzicht over het park.

Het Panorama Café ligt aan de voet van het park. Het is hoog gelegen en door de glazen wanden heeft u een prachtig uitzicht over het hele park. Bij mooi weer kunt u ook genieten van het grote buitenterras voor deze ruimte.

Met de sfeervolle verlichting en het unieke uitzicht is dit de perfecte private dining locatie. Ideaal voor diners tot 60 personen of voor borrels en feesten tot 90 personen.

De Expohal

Een multifunctionele ruimte met bijzondere uitstraling.

Brainstormen rond de middenstip of een presentatie bijwonen vanaf een echte tribune, dat kan in deze unieke ruimtes van de Expohal; De Middenstipzaal en de Tribunezaal.
Bijzonder ludieke ruimtes voor plenaire- en subsessies tot 60 personen.

Restaurant Taste of Holland

Gezellig dineren tussen Hollandse grachtenpanden.

Ervaar de echt Hollandse sfeer tussen de speciaal ontworpen grachtenpanden in ons restaurant Taste of Holland. Het restaurant ligt op de begane grond en geeft direct toegang tot het buitenterras. De ingebouwde grachtenpanden zijn ook goed geschikt als kleine break-out ruimtes.

Het restaurant is een ideale locatie voor buffet-diners tot 180 gasten. Bij grotere gezelschappen is restaurant Taste of Holland ook te koppelen aan de Foyer.

Foto pagina

Bekijk hier de 360 graden foto van onze Foyer