arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars

Zomerse BBQ aanbieding

Een borrel met BBQ is de perfecte afsluiting van je bijeenkomst of evenement! Speciaal voor het aankomende zomerseizoen hebben we voor jou een heerlijke BBQ aanbieding vanaf € 59,50 p.p.

Je gasten worden ontvangen met een heerlijke cocktail en genieten van het prachtige uitzicht over heel Nederland. Onze professionele koks zorgen voor de lekkerste gerechten van de BBQ. Uiteraard bieden wij ook een uitgebreid vegetarisch assortiment.

Panorama Café binnenkant

Een compleet vernieuwd Panorama Café

De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan het re-design van ons Panorama Café en daar zijn we best trots op! Graag laten we je kennis maken met een waanzinnige nieuwe uitstraling, een vernieuwde keuken en nieuwe BBQ mogelijkheden.

Het Panorama Café is een opzichzelfstaande locatie die bij uitstek geschikt is voor private dining en gezellige borrels. Vanaf het prachtige zonnige terras van 500 m2, heb je een uniek uitzicht op het park.

Het terras is deels overdekt en ook binnen kunnen je gasten terecht. Zo heb je ook bij slecht weer de zekerheid op een geslaagd evenement.

Tijdelijke actie!

Boek voor 1 juli 2019 één van onze BBQ arrangementen en ontvang een welkomstdrankje cadeau.

Interesse? Neem direct contact op met één van onze eventmanagers, zij denken graag met je mee!