arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars

Nieuw Amsterdam

Dineren, vergaderen of borrelen op een spectaculaire plek waar je de 17e eeuw beleeft? Dát kan in Madurodam. De 2 unieke ruimtes van de indoor attractie Nieuw Amsterdam zijn perfect voor vergaderingen, private dining en borrels met een klein gezelschap!
Capaciteit
Grootte
128 m2
Diner
Tot 30 personen
Vergadering
Tot 30 personen
Borrel
Tot 50 personen

2 locaties

Nieuw Amsterdam is een spectaculaire indoor familieattractie waarmee je terug in de tijd gaat en het Nieuw Amsterdam uit de 17e eeuw beleeft. De stad die vandaag de dag New York heet. De attractie beschikt over 2 ruimtes voor een event. De nok van de Schreierstoren is perfect voor kleinere gezelschappen, zoals voor een informeel samenzijn of een vergadering. De tweede locatie is gevestigd op het stadsplein van Nieuw Amsterdam. Dit is de plek waar bezoekers overdag zelf met kanonnen de stad moeten verdedigen tegen de aanvallende Engelsen. In de avond biedt dit historische plein ruimte voor private dining.

Nieuw Amsterdam is perfect voor: