arrow-right arrow-down arrow ticket cross play doorway link hexagon divider facebook twitter instagram linkedin youtube divider-small dogs guy-with-dog locker stroller wheelchair checkmark double-arrow email phone search phone2 quotes icon-people icon-ruler icon-stars icon-label-bg icon-label-arrow icon-chevron icon-cloud fog icon-rain icon-snow icon-sun icon-thunder
Studio Panorama Café

Virtueel organiseren, hoe doe je dat?

Inmiddels is het alweer bijna een jaar geleden dat we grootschalige evenementen fysiek bijwoonden. In de tussentijd is er hard gewerkt om evenementen, vergaderingen en zelfs team building virtueel mogelijk te maken. Maar hoe organiseer je jouw evenement of vergadering nou op de juiste manier virtueel. Hoe zorg je ervoor dat jouw evenement verbindt? En wat zijn de opties voor een geslaagd virtueel evenement? We vertellen je er graag meer over.
Hybride evenement Madurodam

Hybride evenement

Een hybride evenement is een evenement waarbij zowel een deel van de gasten fysiek aanwezig is en een deel virtueel deelneemt. Hybride bijeenkomsten staan of vallen bij goede techniek en niet te vergeten een stabiele internetverbinding. Zeker de kwaliteit is vaak een onderbelicht punt als het gaat om live video. Wanneer er gewerkt wordt vanuit een ruimte met een matige akoestiek heeft dit grote gevolgen voor de verstaanbaarheid van de spreker en dus ook voor de ervaring van de deelnemer. Ook een spreker die niet goed in beeld is zal niet alleen de aandacht, maar ook kijkers verliezen. In Madurodam hebben we evenementenzalen die we voor jouw evenement uitrusten met de beste techniek voor een geslaagd evenement.

Livestream / webcast / webinar

Bij een livestream zijn alleen de presentatoren op de opnamelocatie. Met behulp van de beste audiovisuele techniek wordt het geheel gefilmd en gestreamd naar de deelnemers. Denk hierbij ook altijd aan een leuke setting voor de presentatoren. Kleed het leuk aan of creëer een unieke setting met uitzicht op heel Nederland of zelfs in één van de attracties. Hiermee til je de ervaring voor de deelnemer naar een hoger niveau en zal het de beleving vanuit de woonkamer thuis ten goede komen. Afgelopen jaar heeft Madurodam de Madurodam Dance Events georganiseerd. Een serie livestreams van Nederlandse DJ’s die in Madurodam met de Flying Dutchman op de achtergrond tot wel 1.2 miljoen kijkers thuis een feestelijke avond wisten te bezorgen. Lees en bekijk hier meer.

  • Madurodam Dance Events Flying Dutchman
  • Week van Respect
  • Madurodam Dance Events Flying Dutchman
  • Week van Respect

Een ander voorbeeld is de Week van Respect. De aftrap voor de Week van Respect is gedaan middels een livestream. Met inbellers vanuit huis, meerdere schermen en een interactieve sessie is de Kick-off een waardevol begin geweest van De Week van Respect en blikken wij terug op een fantastische week. Lees er hier meer over.

Workshop & trainingen

Ook online in contact blijven met jouw studenten? Boek nu een online workshop/training bij Madurodam. In onze studio kan je door middel van een webcast jouw training of workshop zo de huiskamer in sturen. Voor workshops is het altijd leuk om ook aan de voorpret te werken om een maximale betrokkenheid te realiseren.  

NIEUW: opnamestudio in Madurodam

Organiseer jouw livestream, webcast, webinar of workshop vanuit Madurodam. Een lichte locatie met uitzicht over heel Nederland. Gegarandeerd voeg je hiermee beleving toe aan jouw evenement. Dus geen statische achtergrond of werkkamer meer maar een inspirerende locatie die jouw deelnemers zeker de wow-factor zullen geven!

  • Studio Panorama Café
  • Studio Panorama Café
  • Studio Panorama Café
  • Studio Panorama Café
  • Studio Panorama Café
  • Studio Panorama Café

Voorpret

Voor alle virtuele initiatieven geldt: betrek de deelnemer thuis! Stuur ze vooraf een pakket met lekkernijen voor de borrel of stuur ze een spel/opdracht waar zij iets mee moeten doen tijdens het evenement. Op deze manier verklein je de afstand tussen de deelnemers en verhoog je het gevoel van verbondenheid. Succes gegarandeerd! Uiteraard helpen we je graag met het samenstellen van een mooi pakket.

Contact

Interesse in onze studio’s? Wij helpen je graag! Neem contact op met Bart van Doorn, hij denkt graag met jou mee.