Trouwfeest in Madurodam

Op zoek naar een heel bijzondere feestlocatie? Madurodam! Bij Madurodam Events is het mogelijk om je bruiloft te organiseren in schitterende zalen met prachtige verlichting en uitzicht over heel Nederland!

Extraatje

Organiseer je je trouwfeest in Madurodam dan krijgen alle gasten toegang tot het park. Leuk entertainment voor de kinderen, maar zeker ook voor de volwassen gasten als ze zich even moeten vermaken tijdens bijvoorbeeld de fotoreportage.

Een beter decor voor je trouwreportage bestaat niet! Je loopt in 5 minuten van Amsterdam naar Groningen, via Den Bosch en Nijmegen.

Feestzalen

De moderne zalen van Madurodam Events zijn met de professionele sfeerverlichting geschikt voor schitterende feesten. Daarnaast kunnen de zalen naar eigen smaak verder worden aangekleed, zodat het echt jullie feest wordt.

Verantwoord feesten

Madurodam schenkt alle netto-opbrengsten via Stichting Madurodam Steunfonds aan goede doelen voor kinderen en jongeren, waardoor het ook nog eens maatschappelijk verantwoord is om uw bruiloft bij Madurodam te organiseren.

Culinair

Van de bruidstaart tot aan het diner en feestelijke hapjes, onze chef-kok bereidt het met zijn team met veel passie!
Kortom bij Madurodam zijn alle ingrediënten aanwezig voor een geslaagde huwelijksdag.
Heel Nederland staat klaar voor uw bruiloft!

Bel me terug voor het bespreken van de mogelijkheden

Op zoek naar een bijzondere locatie voor uw evenement? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.