Het is geheel maatschappelijk verantwoord om uw bijeenkomst of evenement te organiseren bij Madurodam Events. Alle opbrengsten gaan naar goede doelen voor kinderen. Het park draait grotendeels op groene energie. Een deel daarvan wordt op eigen terrein gewonnen door middel van zonnepanelen.

Maatschappelijk Verantwoord feesten of vergaderen

Madurodam, in 1952 opgericht als fondsenwerver en promotieplatform voor het goede doel, is goed voor kinderen. Jaarlijks schenkt Madurodam haar opbrengst aan goede doelen voor kinderen in Nederland. Wij steunen projecten die zich richten op de thema’s “Leuk Leren”, “Beter Buitenspelen” en “Feest voor iedereen”.

Naast het bieden van een dagje uit voor het hele gezin heeft Madurodam een educatieve functie. Madurodam biedt kinderen een leuke leeromgeving waar ze spelenderwijs iets opsteken over de Nederlandse geschiedenis, techniek en samenleven.

Door in het park jaarlijks honderdduizenden gezinnen te inspireren met de verhalen waar Nederland een beetje trots op is en de opbrengsten terug te geven aan de kinderen van Nederland is Madurodam in alle opzichten: Goed voor Kinderen.

Doelstelling

De doelstelling van het Madurodam Steunfonds is het verlenen van steun en bijstand in de ruimste zin van het woord aan instellingen die een maatschappelijk, cultureel of charitatief belang beogen, in het bijzonder ten bate van kinderen.
Voor meer informatie over onze goede doelen en om steun aan te vragen klik hier.